"Vita män undanbedes"

Rubriken är ett citat från en svensk kvinna som tydligen inte gillar vita män. Jag känner inte henne, hon känner inte mig, hur kan hon då visa avsky mot bl a mig? Jag fick även information att kvinnan i fråga bor i en lägenhet som kostar 8 miljoner kronor. Jag fick också veta att hon för en tid sedan påträffades med stulna varor från den butik där hon handlar. Det stämmer att jag är vit. Hela min släkt består av vita människor. Så vitt jag vet är det inte brottsligt.
 
Men den här resoluta avskyn som jag hör då och då begriper jag mig inte på. Jag rår inte för att jag är svensk. Som sagt så är detta fenomen rätt klurigt. Som om inte det är nog, så tillhör jag den grupp av vita medelålders män som står bakom allt elände som finns på jorden. Detta enligt bl a metoorörelsen. Första gången jag hörde detta var i Almedalen när Åsa Romson (röret som språkar) uttalade dessa ord.
 
Som jag vet så bor hon ihop med en vit man. Stackars man! Hennes barn är också vita. Undrar om hon nångång har förklarat för sina barn strax före sagoläsnigen, att "mamma gillar inte människor med vit hy. Jag tycker inte eller om er pappas vita ansikte. Eran morfar och farfar gillar jag inte alls på grund av deras bleka ansikten".
 
Roger Lindqvist, vit från topp till tå.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0