Gör om och gör rätt

Gängkriminella håller på att nästla sig in överallt i samhället. Det är nästan som att likna med en allvarlig cancersjukdom. Fyrtio klaner finns fnv i landet. Allt handlar om att få övertaget över vissa viktiga samhällsfunktioner. Tänk så många som har sovit i sina riksdagsstolar genom åren. Nu träder Janne Josefsson fram och ber om ursäkt för att många journalister var med och hjälpte fram lögnen. En fd anställd journalist på Rapport berättade hur redaktionen gick tillväga när man skulle ut och röra reportage. "Ni får aldrig visa en negativ sida av de flyktingar som ni intervjuar. Ni måste visa positiva sidor som finns".
 
Så berättade en manlig reporter som jobbade på Rapport i många år. Det var absolut förbjudet att ställa personerna i inslagen i dåligt dager. Om man såg bristerna fick man inte rapportera det. Så småningom sa jag upp mig, jag orkade inte med lögnerna.
 
En man som började på Sveriges radio fick ganska omgående höra en av cheferna säga detta: "Kom ihåg att här på radion röstar vi rött, och inget annat". För att återgå till Janne Josefsson så berättade han även att de allra flesta journalisterna på TV var kommunister och miljöpartister. Rapports Elisabeth Höglund var också ute i media och bad om ursäkt över att man hade inte varit helt sanningsenliga i sina rapporter.
 
Det jag personligen saknade många gånger var följdfrågorna som man borde ha ställt. En tysk journalist som befann sig i landet under pandemin, tyckte att de svenska kollegorna var alldeles för tama vad gällde intervjuerna. Han tyckte att de viktiga följdfrågorna saknades jämt och ständigt.
 
Janne Josefsson sa nyligen att han skämdes över ett mycket dåligt jobb i jakten på sanningen. Personligen så tycker jag inte att Janne Josefsson gjorde bort sig på något sätt, han är väl nästan den enda som tordes ta tjuren vid hornen. Se bara på intervjun med Özz Nujen som nära på föll i sär under intervjun.
 
Det är dags att tänka om för alla dem som utförde mobbningen av människorna som ville veta sanningen. S har ju som sagt bett om ursäkt. För sitt totala misslyckande under flyktingströmmen. Och ni därute, tänk er för nästa gång ni använder det förfärliga ordet NAZIST mot någon.  Det lustiga är att dessa som driver häxjakten är knäpp tysta när Stalin och hans mördargäng kommer på tapeten. Vissa hyllar Sven Wollter m fl se vad som hände med dottern Stina Wollter. Vad beträffar Sven Wollter så glömmer jag inte när han i TV-rutan vägrade säga ett ont ord åt Nordkoreas diktator. Den lilla rundmagade mannen.
 
Roger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0