Fredag den 12 januari 1973

Klockan är snart halv sex, jag sitter uppe på mitt rum. Morfar är nere i köket. Jag har nyss ringt till Gerd och undrat var mamma och pappa är, dom har varken lämnat någon lapp eller nånting. Dom har nu varit borta i snart 2 timmar vad jag vet. Men Gerd trodde att dom var och handlade, det tror jag också.
 
Har ett par hockeyböcker vid min sida som jag lånat på Biblioteket. Det har inte hänt någonting särskilt idag i skolan. Ser fram mot en TV kväll. Det är "Alias Smith and Jones" även en amerikansk film med Judy Holliday. Farbror Arturs fru Ragnhild har ringt och bjudit oss dit till Sjulnäs i morgonkväll kl 18. Gerd vet inte om Henning kan komma för han har fått order om att köra ner till södra Sverige igen. Han kom ju nyss hem, närmare bestämt igår torsdag.
 
Jag, mamma, pappa, Gerd, Henning, Emmy och John är bjudna dit. Även min kusin Gun-Britt och hennes kille Rolf kommer också att vara där.
 
Roger.
 
--------------------------------------------
Kors i taket! Det är 50 år sedan jag skrev det här i dagboken. Boken finns fortfarande kvar. Det väcker många minnen när jag läser. Mina föräldrar är borta, Artur och Ragnhild är också borta även deras dotter och min kusin Gun-Britt. Emmy och John Risberg är också avlidna. Min syster Gerd och hennes man Henning gick skilda vägar 1981/82. Men båda två lever. Gun-Britts make Rolf finns också fortfarande kvar. Min morfar gick bort 1989. Så fungerar livet.
 
Roger, 24 januari 2023.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0