Ur led är tiden - återigen...

Nu skriver jag med svarta bokstäver igen.
De eller dem som "inte såg det komma" skall för gudsskull absolut inte sitta i regeringsställning. Ja, överhuvudtaget inte där man bestämmer över andra människors framtid. Jag läser tidningar jag ser på nyhetsprogrammen och alla har det samma sak att rapportera: KAOS, SKJUTNINGAR, VÅLDTÄKTER, MORD.
 
En ren bedrövelse, med andra ord. Häruppe i Norrbotten, närmare bestämt i residensstaden Luleå, bestämde sig en invandrarfamilj att bränna upp en kvinna som visade tecken på att hon inte var oskuld. Tack och lov så överlevde hon. Men bara tanken att plåga ihjäl en oskyldig människa pga detta gör mig både arg, illamående och ledsen.
 
Härhemma så omfamnas allas vår klimtat-Greta av en känd rappare som rappar om våld och skjutvapen. HALLÅ... alla grävande journalister, här vore det på sin plats att be henne förklara hur hon tänker. Tyvärr är det lika tyst som en varm sommarmorgon när man endast kan höra västergökens läte.
 
14-15-16-åringar skjuter och spränger. När jag var 15 fyllda började jag i min första dansorkester. Det enda vapen jag haft i min ägo var en knallpulverpistol då jag och kompisarna lekte Bröderna Cartwright och High Chapparal. Hemska tanke om det är dessa ungdomar som en dag skall ta hand om mig när jag ( om jag) flyttar till ett äldreboende. Då är den ljusnande framtiden icke vår.
 
Roger Lindqvist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0