Våldtäkten på Sverige

Det vi nu har bevittnat under 2022 och en lång tid tillbaka, är inget annat än en ren vådtäkt på landet som sådant. Den fd regeringen har i många hårda ordalag nära på rent förbannat den nya regeringen för lögner i och med de höga bensin- och elpriserna. Jag kan hålla med om att jag själv är smått besviken, men att den förra regeringen är fläckfria är också en lika stor lögn. Jag tycker att det på sina håll liknar rena mobbningsfasoner från Magdalena Andersson och hennes partikamrater.
 
En för mig okänd person ute på nätet ansåg att det är den sittande regeringens fel att vi har så många skjutningar i landet. Vad den personen inte tänkte på, eller ville tänka på, var att under de 8 åren med regeringen Löfven åstadkoms det överhuvudtaget ingenting gällande några kraftfulla åtgärder för att få ner brottsligheten.
 
Vad jag också har uppmärksammat är att de grävande journalisterna som jag ofta har undrat var de har funnits, har på en gång i och med regeringsbytet återigen vaknat till liv. Till och med de båda programledarna i TV4 Anna Brolin och Tilde de Paula har fräst till ordentligt när någon representant från den sittande regeringen har gästat deras studio. Tänk, de såg jag aldrig när Stefan Löfven gjorde besök.
 
Det sägs att det finns många miljöpartister, socialdemokrater och kommunister på SVT. Detta gäller nog även TV4. Det finns till och med en undersökning om detta.
 
Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0