Det nya hatobjektet: VITA MÄN

Jag väldigt svårt att förstå denna hetsjakt på vita män. De personer som står på barrikaderna och kräver rättvisa och jämlikhet mellan människor, brukar vara dem som står bakom "vita-män-hatet". Jag har svårt att se en logik bakom detta. Kanske för att det inte finns någon logik över huvud taget? För några år sedan kunde man se en affisch från SSU där en ung tjej kort och gott deklarerade att hon hatade vita män. Det fanns även en kvinnlig FI-politiker som kom med förslaget att förbjuda män att äta på restauranger. I det fallet gällde det alla män vit som svart.
 
Det som stör mig mest är att dessa kvinnor har glömt en viktig sak i sammanhanget: det var det hatade vita männen som byggde upp det svenska samhället så att dessa kvinnor med sina familjer kunde njuta av den svenska välfärden. Min farfar, min morfar, min pappa alla mina farbröder och morbröder det var just dessa vita (hemska män) som genom slit och släp byggde folkhemmet. Jag har en känsla av att dessa hatare är i grunden totalt historielösa.
 
Om vi pratar om demokrati och alla människors lika värde, känns det klurigt om man mitt i detta hatar en stor del av mänskligheten pga hudfärgen som i det här fallet är vit. Man kan även påstå att hatarna pratar med kluvna tungor.
 
Roger Lindqvist, vit, stolt, medelålders heterosexuell gubbe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0