"Vi har misslyckats med migrationen"

När Magdalena Andersson och hennes parti öppet erkänner att man under sin tid vid makten misslyckats med migrationen, är det tyst omkring hennes sympatisörer. Blev chocken så stor? De tidigare höga rösterna som pekade ut alla dem som framförde klagomål, beskylldes av den skräniga och skrikiga högen för att vara Sverige Demokrater och nazister. Men hallå, vart tog det den så berömda och omtalade "högt-till-tak-demokratin vägen? Trots Magdalenas erkännande som en öppen bok fortsätter skrikhalsarna med sitt mantra: SD NAZISTER, SD NAZISTER, SD NAZISTER!!!"
 
Dessa människor har stannat i utvecklingen. För det första är man inte nazist för att man ogillar våld. För det andra är det väl så att dessa människor som tuggar samma fraser hela tiden älskar oro och att skrika sig hesa. Även om deras partiledare har sagt det så många har tyckt i några år. Enligt deras åsikter så är väl även Magdalena fullfjädrad nazist? Stefan Sauk som jag brukar lyssna på har fått skopor av ovett därför att han ifrågasätter saker och ting. Han har blivit beskylld av att gå SD:s vägar.
 
Han gav en förklaring till detta. Det var att han inte röstade alls över huvud taget. Men han hade åsikter. Det måste man få ha. Så nästa gång som just DU går i ditt femtioelfte 1:a majtåg med dina plakat, tänk då på hur falsk DU är när DU utmålar alla människor som både det ena och det andra. I så fall är du enbart en mycket falsk person med en stark föruttnelse inombords. Sådana människor hyser jag förakt för. Demokratin är enbart vikt för skrikhalsarna verkar det som. Demokratin omfattar alla människor. Jag vill leva i ett öppet samhälle utan våld, utan människor som gnager sig in i samhällskroppen som en dödlig form av cancer. Jag har alltid hyllat de demokratiska värderingarna det är just därför som jag skriver detta. Och DU döm ingen ohörd.
 
ROGER

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0